|
Re: الشطة..الشطة..حرقتنى وهرت مصارينى..احدث دراسات تنصح باكل الشطه (Re: bushra suleiman)
|
Quote: الكابسايسين(Capsaicin)المستخلص من الشطه والذى يشكل الصفة الاساسية فى كل مزيج حار ملئ بالاشياء المفيدة والنافعة للانسان..فهو ملئ بالفيتامينات والكاروتين والشطة عموما تحتوى على الكالسيوم,الفسفور,الحديد,البوتاسيوم,الثيامين(فيتامين بى1),ريبوفلافين(فيتامين بى2),ونياسين(فيتامين بى3)..كما تحتوى على فيتامين سى بكميات اكبر من البرتقال
|
الاخ بشرى سليمان والاخوة المتداخلين "شطه" اخباركم ماله الليلة مسخنه ومولعة من الصباح خليتونا نعطس، وانا عندي الحاسيسة اليومين دي قايمه علي وكمان القولون والتهاب المعدة ويظهر دايرين تبقوا لي سبب هي اصلاً الشطة وخصوصاً بالليمون والدكوة ما بتتقاوم .. مش لو عندك مصران لو عندك قرحه وشايلنك للمقابر ما بتتخلى .. لووووول
المعلومات مفيدة جداً وهذه دراسات جيدة جداً في ذلك الموضوع، السؤال فقط لماذا ينصح بعض الاطباء بعدم تناول الشطه في حالة التهاب القولوون او القرحة او غيرها من الامراض الباطنية؟؟؟
|
|
|
|
|
|