|
Re: طريقة رهيبة لتحمير السمك و الدجاج ، اخيرا (Re: النصرى أمين)
|
Quote: .تمشى 711 او اى سوبر ماركت و تشترى carbonated water او بيرة بدون كحول لمن تعمل عجينة الغلى ، ما تستعمل موية ، اخلط الدقيق بالمياه المعدنية الكربونيه دى . اغمس السمك المبهر فى العجينة و ارميها فى الزيت الحار . النتيجة سمك crispy زى بتاع المطاعم الصور ادناه |
نصري يا رايق ..
ممكن اديك سر اضافي؟
الصودا ووتر امرقها باردة متلجة و استعملها متلجة ما من الرف .. و مره جرب اعمل نشا الذرة بدل الدقيق .. cornstarch
دي خلطة التامبورا و هي اخف من الدقيق ..
| |
 
|
|
|
|
|
|
|